Saradnja
Mozaik Mont je partner jedine ekološke fabrike u svetu za materijale u oblasti građevine KERAKOLL The green Building Company iz Italije.
kerakollogo
O nama
Mozaik mont je jedina specijalizovana firma u Srbiji za ugradnju svih vrsta staklenih mozaika, renomiranih svetskih proizvodača kao što su: Bisazza, Trend, Sicis, Ezarri, Hisbalit…kao i kineskog mozaika koji se odlično pokazao u praksi i kvalitetom ni malo ne zaostaje za poznatim brendovima.

Detaljnije

Statistika uspešnosti
2007
2009
2011
2013
2015
Pratite nas
Ručni rad - Unikat
Mozaik Mont bavi se izradom ručnih radova. Pored postojećih predloga mozaik je moguće uraditi na osnovu crzeža.
aquaparkovi
Aqua parkovi
Моzaik mont se može pohvaliti izvođenjem, dizajnom, proizvodnjom i postavkom mozaika u okviru javnih bazena. Pogledajte naše reference iz ove oblasti.

Pogledajte naše reference iz ove oblasti.

olimpijskibazeni
Olimpijski i vaterpolo bazeni
Моzaik mont se može pohvaliti izvođenjem, dizajnom, proizvodnjom i postavkom Olimpijskih i vaterpolo bazena. Pogledajte naše reference iz ove oblasti.

Pogledajte naše reference iz ove oblasti.

hoteli
Hoteli
Моzaik mont se može pohvaliti izvođenjem, dizajnom, proizvodnjom i postavkom mozaika u okviru hotela. Pogledajte naše reference iz ove oblasti.

Pogledajte naše reference iz ove oblasti.

rezidenthoteli
Rezidencijalni bazeni
Моzaik mont se može pohvaliti izvođenjem, dizajnom, proizvodnjom i postavkom mozaika u okviru rezidencialnih hotela. Pogledajte naše reference iz ove oblasti.

Pogledajte naše reference iz ove oblasti.