Mozaik mont je jedina specijalizovana firma u Srbiji za ugradnju svih vrsta staklenih mozaika, renomiranih svetskih proizvodača kao što su: Bisazza, Trend, Sicis, Ezarri, Hisbalit…kao i kineskog mozaika koji se odlično pokazao u praksi i kvalitetom ni malo ne zaostaje za poznatim brendovima.

Firma posluje od 2007 god. i za kratko vreme postala je lider u ovoj oblasti u regionu. Vlasnik firme je Milaš Vladimir ovlašćeni majstor za mozaike kompanije Bisazza.

Jedini u Srbiji posedujemo sertifikat ovlašcenog majstora za mozaike najpoznatije svetske kompanije Bisazza. Redovno pratimo nove svetske trendove i sajmove gradjevinarstva i zato smo uvek korak ispred drugih. Pravimo unikatne bordure i dezene za bazene i za enterijere, kao i izradu logoa hotela i firmi.
Ovlašćeni smo zastupnici jedine ekološke fabrike u svetu za materijale u oblasti građevine KERAKOLL The green Building Company iz Italije.
Postavljanje mozaika zahteva veliku stručnost majstora, a naše ogromno iskustvo i strast prema ovom poslu, kao i neprekidno usavršavanje i praćenje novih tehnologija garant su kvaliteta u šta se možete uveriti iz priloženih referenci.
Za poslednjih 8 godina ugradili smo mozaik u više od 150 bazena, ali da bi ste bili sigurni u ono sto radimo, dajemo i garanciju na sve radove koje izvodimo. Bilo da je reč o Vašem privatnom bazenu,vaterpolo ili olimpijskom ili o aquaparku, mi smo spremni za nove izazove.

Od 2012 god. uvozimo i stakleni mozaik iz Kine, tako da u našoj ponudi imamo najjeftiniji stakleni mozaik u Srbiji. Radove izvodimo i u Crnoj Gori.

Naša glavna delatnost su završni radovi u bazenima, što znači da naš posao počinje onda kada je bazen izbetoniran.

Tada pristupamo sledećim fazama rada:

  • ispravljanje geometrije bazena (malterisanje sa specijalnim materijalima koji imaju 4 puta bolju   zalepljenost za podlogu od klasičnih maltera),
  • obrada svih prodora sa epoxy lepkovima (EPOBOND ECO)
  • postavljanje najpouzdanije hidroizolacije (NANOFLEX ECO) koja ima zalepljenost za podlogu 2 puta
  • veću od dvokomponentnih i jedina u svetu ima atest za hlorisanu vodu
  • postavljanje staklenog mozaika sa najfleksibilnijim belim lepkom na svetu (H40 ECO TENAFLEX)
  • fugovanje sa najmodernijim cementno-polimernim masama koje u sebi ne sadrže pesticide i druge
  • kancerogene stvari i epoxy masama koje nikad ne menjaju boju i ne mogu da se isprljaju.

Najbolje je odabrati ceo sistem od jedne firme jer je to najbolja garancija za kvalitet.

Izuzetno je važno da se ne koriste klasični materijali nego specijalni namenjeni za bezene koji imaju 3-4 puta veću zalepljenost za podlogu i samim tim su otporni na pozitivni i negativni pritisak koji nastaje prilikom punjenja i pražnjenja bazena. Samo u tom slučaju ceo sistem će biti dugotrajan i kvalitetan.